MACHINE INSPECTIES 
 
MACHINE RI&E                            MACHINEVEILIGHEID                                              ELEKTRISCHEKEURING MACHINES                

SAFETYTEC MACHINESERVICE

Vestiging      

Safetytec is gevestigd in het Oosten van het land waar vanuit wij heel Nederland bedienen.

Klantenbezoek     

Indien u  vragen heeft of een inschatting wil hebben van bijvoorbeeld hoe de machines er bij staan dan kunnen wij, indien gewenst, vrijblijvend een bezoek brengen.

Visie                    

Safetytec heeft de doelstelling om een werkbare, veilige situatie te creëren dan wel te behouden. Wanneer u bij ons een NEN keuring of machinekeuring laat uitvoeren zullen wij adviseren  om een nullijn te maken wat de staat van de machine betreft omtrent veiligheid. Daar waar nodig zal er overleg plaatsvinden met de betrokken partijen met in achtneming van de geldende richtlijnen. Dit zorgt er voor dat er een duidelijk beeld komt wat er precies voor nodig is om tot een veilige machine te komen.

Doelstelling   

Safetytec heeft tot doel gesteld zo goed als mogelijk een inspectie uit te voeren met een hoge mate van kwaliteit met inachtneming van de haalbaarheid. Wij zijn het enige inspectie bedrijf dat zich in de markt van de krachtstroom machines beweegt, geen enkel verkoopbelang heeft en daarmee zo onafhankelijk als mogelijk een oordeel kan vellen over de staat van de machine. 

Ervaringen        

Er is veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven zoals Shell, Vattenval (voorheen Nuon), scholen, technische diensten, sociale werkplaatsen, Defensie en tal van andere bedrijven en instellingen die de term Safety first omarmen. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen